Pers: Het Laatste Nieuws 26/03/2019

Brouwerij-eigenaar schrijft manifest van fairisme. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?”

Eigenaar van de Mechelse brouwerij Het Anker en gemeenteraadslid Charles Leclef stelt vandaag ‘Fairisme’ voor, een manifest voor zijn gelijknamig samenlevingsmodel. Hij ziet het als een alternatief voor het huidig neo-liberaal model. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?” Lees meer.

Pers: Het Laatste Nieuws 26/03/2019

Brouwerij-eigenaar schrijft manifest van fairisme. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?”

Eigenaar van de Mechelse brouwerij Het Anker en gemeenteraadslid Charles Leclef stelt vandaag ‘Fairisme’ voor, een manifest voor zijn gelijknamig samenlevingsmodel. Hij ziet het als een alternatief voor het huidig neo-liberaal model. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?” Lees meer.

Pers: Het Laatste Nieuws 26/03/2019

Brouwerij-eigenaar schrijft manifest van fairisme. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?”

Eigenaar van de Mechelse brouwerij Het Anker en gemeenteraadslid Charles Leclef stelt vandaag ‘Fairisme’ voor, een manifest voor zijn gelijknamig samenlevingsmodel. Hij ziet het als een alternatief voor het huidig neo-liberaal model. “Gaan we tegen de muur blijven lopen?” Lees meer.